shakhes 26 min

3کتاب درباره برندسازی آسان کسب وکار

Brand min

گاهی فراموش می‌کنیم برای ساخت یک کسب و کار  بیش و پیش از هرچیزی نیاز به برندسازی داریم.ما نیاز داریم تا کسب و کار خود را به دیگران معرفی کنیم تا آنان به ما اعتماد کنند و به سراغ ما بیایند.
در این مطلب شما می‌توانید 3 کتاب که به شما جزییاتی بی‌نظیر درباره برندسازی را آموزش می‌دهد مطالعه کنید.

 هر برند یک قصه است

این کتاب گزارشی رسمی و خشک از آخرین یافته‌های علمی در حوزه بازار‌یابی نیست و راهکاری ساده، اصولی و آسان‌یاب برای ساخت قصه برند پیش پای شما می‌گذارد.در این کتاب راه حل هفتگانه قصه‌گویی مؤثر را برای معرفی و موفقیت محصول یا خدمتی که به مخاطب عرضه می‌کنیدرا به زبانی ساده توضیح می‌دهد. این کتاب روش‌هایی را معرفی می‌کند که اصول روایتگری تجاری در ذهن استراتژیست محتوا شکل گرفته و می‌تواند روشن‌تر به این موضوع فکر کند.

اگر شما به عنوان صاحب یک کسب و کار پیام‌تان را واضح بیان نکنید، مشتری‌ها به شما توجه نمی‌کنند. دانلد میلر  مدیرعامل شرکت استوری برند است که چارچوبی طراحی کرده و به صاحبان کسب و کارها می‌گوید تا برندشان را به قصه‌ای شفاف و واضح برای مشتریان بدل کنند؛ قصه‌ای که در آن قهرمان داستان خود مشتریان هستند، نه برند. با خواندن این کتاب قرار است همین چارچوب و روش‌های شکل دادن به قصه شفاف برندها را دریافت. این کتاب حاوی آموزش قصه‌گویی موثر و دلنشین در دنیایی است که همه قصه می‌گویند.

ایده عالی مستدام

نویسندگان این کتاب درصددند کاری کنند خواننده دریابد چگونه می تواند ایده‌های خود را ماندگار کند.این کتاب دارای ۸ فصل است که در هر فصل تلاش می‌شود به یک پرسش بنیادین پاسخ داده شود. فصل اول با عنوان آن‌چه ماندگار می‌شود، تلاش می‌کند به این سؤال پاسخ دهد که ایده‌ها جذاب متولدشده‌اند، یا اینکه جالب ساخته می‌شوند؟ فصل دوم با عنوان ساده، به این سؤال جواب می‌دهد که چگونه مفهوم کلیدی ایده خود را پیدا کنیم؟ فصل سوم با عنوان غیرمنتظره، می‌خواهد برای این سؤال که چگونه توجه مخاطب را به ایده خود جلب کنیم؟ پاسخ بدهد. فصل چهارم با عنوان ملموس، به این سؤال می‌پردازد که چگونه ایده خود را واضح و روشن کنیم؟

فصل پنجم با عنوان معتبر، می‌خواهد به این سؤال جواب دهد که چه‌کار کنیم که افرادی ایده ما را باور کنند؟ فصل ششم با عنوان احساسی، تلاش می‌کند پاسخی برای سؤال چه‌کار کنیم تا به ایده‌های ما اهمیت بدهند؟ بیابد. فصل هفتم با عنوان داستانی، به دنبال یافتن پاسخ این پرسش است که چه‌کار کنیم تا دیگران بر اساس ایده ما عمل کنند؟ و درنهایت فصل هشتم این کتاب با عنوان سخن آخر شامل چک‌لیستی برای خلق ایده‌های عالی است.

خروش نبرد

کتاب «خروش نبرد؛ چگونه شعارهای تأثیرگذار برندها را متحول می‌کنند» کتابی کاربردی است که کسب‌وکارها  را راهنمایی می‌کند تا بتوانند به روش درست و مؤثری برای سازمان خود شعار انتخاب کنند یا بسازندو عمدتاً دو کارکرد عمده دارند؛ اول اینکه برند را در ذهن مشتریان تکرار می‌کنند. دوم اینکه تیم بازاریابی شرکت را از تغییر در راهبرد شرکت بازمی‌دارد.

لورا ریس در کتابش از پنج روش کلامی متفاوت سخن می‌گوید و با جزئیات به این روش‌ها می‌پردازد و بیان می‌کند که می‌توان  به طرز چشمگیری به افزایش قابلیت ذهن‌پذیری شعار بازاریابی کمک کند. قابلیت ذهن‌پذیری، ازنظر او اثربخشی کلیدی دارد و بدون آن برند و شعار سازمانی نمی‌تواند نقش و کارکرد خود را ایفا کند. طبق نظر ریس، شعار هرقدر هم ازنظر مسئولان و مدیران شرکت‌ها تمام‌عیار باشد، تا وقتی‌که در خاطر کسی نماند، یا ارتباط آن با برند مشخص نشود، استفاده و ارزشی نخواهد داشت.